Викинги и Изнасилване

Оригинален автор Варг Викернес/ Varg Vikernes

Едно от нещата, което най-много ме дразни, е модерното представяне на викингите. По-точно, това, как те са „изнасилвали” в Юдео-Християнската част на Европа. Някои хора твърдят, че викингите изнасилвали и монасите, тези хора го казват с цел викингите да звучат по зли.

Истината е, че няма нито един източник на информация от онова време, в който да се твърди, че викингите са изнасилвали когото и да е. Нито един!

Винаги може да се каже, че тези слухове не идват от нищото, и наистина е така: около един век след  „епохата на викингите”, монасите за първи път започват да обвиняват викингите в изнасилване. Или по-точно, около 100 години след като „епохата на викингите” е приключила…

Така че викингите не са изнасилвали никого. И защо биха изнасилвали изобщо? Замислете се за малко: Защо биха го правили? (…) Знам че поне аз не бих изнасилил никого, по каквато и да е причина, а аз съм езичник, като викингите, които са мои деди. Ако наистина са изнасилвали, тогава защо Юдео-Христианската част от Европа е чакала 100 години преди да започне да го твърди?

По-ранни Галски “викинги”, правейки същото, което по-късните Скандинавски “викинги” правили: защитавали своята родина от агресивни врагове, целящи международна доминация.

Image

Викингите водили война с цел защита, и били числено превъзхождани. Техните родини били инфилтрирани от Юдео-Християните, които насаждали омраза и нестабилност между Скандинавските племена, докато опасността от Франция ставала все по-голяма и се приближавала. Когато Саксонците били победени, на Скандинавските викинги им “писнало” и най-накрая започнало да отвръщат на удара: изгаряйки мисионерски центрове (предимно манастири), убивайки монаси и правейки всичко по силите си, с цел да отслабят и спрат агресивните си врагове.

Тези “викинги” изгубили войната, и това причинило хаос и загубата на Скандинавия, която попаднала под Юдео-Християнски контрол. И чак тогава, когато войната приключила, викингите изведнъж получили негативните си характеристики: изнасилвачи!

Трябва да запомните, ако чуете някой да нарича викингите “изнасилвачи” го поправете, и му кажете истината, за да не продължават лъжите на Юдео-Християните.

Също така, след като знаете това, трябва да се замисляте, преди да вярвате на другите лъжи на победителите. Така е било преди, така е и сега: историята се пише от победителите. Бъдете скептични спрямо това, което казват тези на власт. Бъдете много Скептични

Подобен пост тук:

Image

 

“Историята се състои от лъжи, приети за истина”

-Наполеон Бонапарт

Advertisements

2 thoughts on “Викинги и Изнасилване

  1. Pingback: About Vikings & Rape | Thulean Perspective

  2. Pingback: Европейските Ценности | Езичество

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s