Там Откъдето Сме Дошли

Изяснили сме и преди, че нашите предци са били по-добри от нас. От друга гледна точка може да кажете е ние самите сме били по-добри в предишни животи.  Изяснили сме също така, че Юдео-Христианството е главната причина за това наше падение. Не е единствената причина обаче, омешването на различни раси/видове което се е случило дълго преди античността, може би ни е навредило повече.  Омешването на видовете ни е развалило, пречупило и ограбило от нашите природни предимства и защита. Тогава Юдео-Христианството се промъкнало в нашия пречупен свят, като червей и ни е довършило с отровата си, превръщайки ни в страхливи, слаби, безполезни и противни сенки, на това което ние преди бяхме.

Разбира се, реалността не е толкова проста,  и има много фактори които допринасят за нашето падение. Най-лошите са тези фактори които са ни накарали да обънем всичко надолу с главата: най_тъмните бездни са представени като най-високите върхове, които ни е казано да изкачим, за да сме по-добри като хора. В реалност ние падаме в бездна и си мислим, че се изкачваме. Най-противните неща станаха най-желаните. Най-близките ни братя станаха най-големите ни врагове. И най-долната измет на нашите общества стана модел за подръжание. Хармонията се превърна в така наречената цивилизация, където оцеляват не най-умните и най-силните, а най-глупавите и най-послушните.

Да, това се случи: човекът е започнал да изобретява ненужни неща не защото е бил гениален или изобретателен, а защото е бил мързелив, и неспособен да преодолее ситуацията използвайки собствените си качества.  Човекът се провалил като ловец, и затова измислял все по-нови методи и технологии за лов. Провалил се в навигацията и ориентирането по природни методи, и затова имал нужда от инструменти и за това. Провалил се във всичко заради омешването на видовете/расите.

С течение на времето, европейския човек продължавал да пропада, и продължавал да изобретява нови неща, с които да си направи живота по-лесен, и по-лесен, и по-лесен… И колкото повече изобретявал, толкова по-ненужни ставали неговите умения и качества, които също с времето започнали да изчезват. Ловците-събирачи които веднъж били компетентни, смели и щастливи станали дебели машини за ядене на хамбургери и гледане на телевизия, твърде глупави и мързеливи за да се грижат за себе си, и да се опълчват срещу тези които ги експоатират. След време човечеството ще стане толкова некачествено, че няма да може да се размножава, дори и с помощта на модерната медицина, и тогава човечеството ще изчезне.

Да, това са плодовете на така наречената цивилизация. Това е неизбежния край на „цивилизования” човек.  И все пак ние се радваме на това, и го идеализираме. Добронамерени, но заблудени хора измежду нас дори го използват за да изтъкнат нашето(Европейско) превъзходство над другите.

Хората са казвали, че това което ние изобретяваме, е заменител на способностите които някога сме имали. Преди пропадането на нашия вид, заради омешването на видове. Тогава не сме имали нужда от компютри, компаси, определено не сме имали нужда от коли, или електричество. Не сме имали нужда от нищо „модерно”. Могли сме да усещаме посоките, като животните. Животните могат да усещат магнитните вълни, докато има хора завършили средно образование, които не знаят накъде са посоките спрямо една-друга. Могли сме да запаметяваме информация в мозъците си. А след омешването сме останали с празнота в себе си, и сме се опитвали да я запълним с технологията и най-вече изкуството. Никой не може да отрече колко полезно е изкуството(качественото поне) в днешно време. Но преди не е имало нужда от това, защото сме могли да видим красотата на света около нас. В днешно време художници рисуват гори, езера, водопади т.н. които ни оставят без дъх, но не са нужни, защото тези гори, езера т.н. съществуват и ние бихме могли да ги видим ако не живеехме в нашите собствени гори построени от бетон.

Спомняме си някаква хармония, която вече липсва, и се опитваме да запълним дупката оставена от нея, но не успяваме. Каквото и да направим пак сме разочаровани, и не виждаме спасение или изход. Просто нямаме това което имахме преди да смесим видовете си.

Е, какво можем да кажем на тези които с желание тичат към бездната и своят край? Аз казвам прав им път. И няма да тъгувам  за тези които отравят нашето общество и народ. Даже ги подтиквам към това: „Бягайте свине, бягайте право в кланицата!” Дали ме интересува? По-добре сме без тях. Цялата земя е по-добре от тях.

 

lemmings-at-the-cliff

 

Разберете, човечеството е интересно нещо. То не се нуждае  от 7-8 МИЛИАРДА души за да оцелее и процъфти. Напротив, то е оцелявало и процъфтявало в миналото, когато е имало само около 100 000 души на цялата планета. Все още ще има човечество дори ако 99,99% от днешното „човечество” се хвърли от някой мост и умре, даже човечеството ще е по-добре на следващия ден. Защо ли? Защото тези които не са се хвърлили няма да представляват заплаха за хармонията на планетата. Те ще са тези които биха искали да живеят, и не биха искали да култивират мързел, глупотия и дегенерация. Тези които не скочат може да не изпитат вътрешна хармония, но ще знаят че ако култивират силата, красотата, здравето, мъдростта и волята в обществата си, то един ден тази хармония ще се върне при тях.

Повечето хора наистина се хвърлят в днешно време. Следват стадото което пропада в бездната, и изобщо не се замисля за това. Аз обаче ще вървя по правия път. Той е обрасъл в трева защото много малко хора са минавали от там наскоро. Ще се спъвам в камъните, и ще се драскам в бодлите, но един ден ще съм се завърнал там където ми е мястото, както се надявам да направите и вие. Там ще бъдем изчистени, подобрени и въстановени.

 

Слава на Один, бог на мъдростта!

saxon1

 

 

Оригинален автор Варг Викернес/ Varg Vikernes

Advertisements

One thought on “Там Откъдето Сме Дошли

  1. Pingback: From whence I came | Thulean Perspective

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s