Европейските Ценности

Оригинален автор Варг Викернес/ Varg Vikernes

Едно нещо ме озадачава, това че Християните си мислят, че имат някакъв монопол над морала и доброто поведение, че Европейците преди покръстването били купчина неморални откачалки, които били изнасилвачи, убийци, грабители, пияници и нямали никакви морали или самодисциплина. Християните често са Християни, защото самите те са добри и морални (все пак са Европейци по кръв), и грешно си мислят, че за да са добри и морални, трябва да станат (или да останат) Християни. Те не знаят, че има добра и морална алтернатива.

Image

В днешно време много така наречени Езичници си мислят същото, и бъркат Езичество с Хедонизъм, и така използват тяхната детинска пародия на Езичеството като извинение да живеят неморален живот. Живот който Християните биха нарекли “живот изпълнен с грях” – Живот който истинските Езичници биха нарекли “живот без чест”.

Аз нямам нищо против ценностите, които са смятани за традиционно Християнски : лоялност, семейни ценности, доброта, честност, самоконтрол т.н. Но нека изясним нещо : това не са “Християнски” ценности! Това са ценностите, които Християните приели от Езичеството – или по скоро запазили – когато и след като били покръстени. Дори може да се каже, че тези ценности били запазени въпреки покръстването: че това са Европейските ценности, които Юдео-Християните не могли да премахнат когато създали Християнския култ, чиято цел била да унищожи Рим ( и по-късно цяла Европа).

Като Европеец, Езичник аз не съм обратното на Европейците-Християни. Проблема, който виждам при тях, не са техните ценности, а това, че са приели расистка религия, която цели международно господство и унищожаване на всички раси, култури и религии на тази планета, и да замени всичко с “Християни” като расов, културен и религиозен термин. Целта им е цялата планета да е с Юдео-Християнска култура. С всички сили са се борели да унищожат Европейската култура над хиляда години, и все още работят върху въпроса.

Когато срещнете Европейци, които се определят като “Християни” запомнете това: те нямат нужда от Християнството за да са морално. Същите ценности са в центъра на нашета Европейска религия. Езичеството не е извинение за курвенско поведение (при мъже и при жени) не е извинение за алкохолизъм, наркомания или други абсолютно идиотски поведения и занимания. Езичеството е основата, върху която стоят всички добри традиции и ценности. И за разлика от Християнството, в Езичеството няма чужда намеса, или чужд контрол. Под чужд имам предвид от не-Европейски племе/народ, който е враждебно настроен към Европа и Европейската култура. И за разлика от Християнството, Езичеството е приятелски настроени към всички други не-агресивни религии, които не целят световно господство. Приятелски настроено е към тях, и няма за цел да ги унищожи и замени със своята култура. Няма за цел да ги кара да почитат същото не-Европейско племе, чиято цел е да унищожи и пороби всички други.

Всички Европейци-Християни, които наистина искат да осигурят оцеляването и съществуването на Европа и нейния народ, трябва да си отворят очите и да проумеят това, трябва да отхвърлят Християнството и да станат истински Европейци отново. Само Европееца Езичник е Европеец духом и телом.

Слава на Европейските Богове! Слава и Радост!

Image

“In hoc signo vinces”

One thought on “Европейските Ценности

  1. Pingback: About European Morals | Thulean Perspective

Leave a comment